Toitlustajatele ja käsitööga kauplejatele

TOITLUSTAJATELE, TOIDUKAUPADE JA AIASAADUSTEGA KAUPLEJATELE

KVALIFITSEERUMISNÕUDED

  • Korrektselt täidetud ja õigeaegselt esitatud taotlusvorm
  • Kõikide toitlustusteenuse pakkumiseks vajalike lubade ja sertifikaatide olemasolu
  • Nõustumine toitlustustingimustega

VALIKUKRITEERIUMID JA HINDAMINE

Korrektselt täidetud ja õigeaegselt esitatud avaldusi hindab komisjon, kes teeb oma otsuse teatavaks hiljemalt 15. aprilliks – UUS OTSUSE TEATAMISE KUUPÄEV 10. MAI!  Valik tehakse järgmiste kriteeriumite alusel:

  • Menüü temaatilisus
  • Menüü tervislikkus
  • Menüü hinnakujundus
  • Müügikoha ja personali üldilme
  • Festivali korraldaja varasemad kogemused antud toitlustajaga

Lisainfo:
Raili Mõttus
raili.mottus@setomaa.ee
tel: +372 5629 3445

KÄSITÖÖGA KAUPLEJATELE

KVALIFITSEERUMISNÕUDED

  • Korrektselt täidetud ja õigeaegselt esitatud taotlusvorm
  • Nõustumine kauplemistingimustega

VALIKUKRITEERIUMID JA HINDAMINE

Korrektselt täidetud ja õigeaegselt esitatud avaldusi hindab komisjon, kes teeb oma otsuse teatavaks hiljemalt 15. aprilliks – UUS OTSUSE TEATAMISE KUUPÄEV 10. MAI!  Valik tehakse järgmiste kriteeriumite alusel:

  • Käsitöökauba temaatilisus – seos Setomaaga või festivali teemaga;
  • Käsitöökauba pärimuslikkus – käsitsi tehtud, algupärane;
  • Käsitöökauba kvaliteetsus, ehedus ja originaalsus.

 

Lisainfo:
Ingrit Kala
ingrit@setomaa.ee
tel: +372 5620 0057