- Korrektselt täidetud ja õigeaegselt esitatud taotlusvorm
- Kõikide toitlustusteenuse pakkumiseks vajalike lubade ja sertifikaatide olemasolu
- Nõustumine toitlustustingimustega
Toitlustajatele ja käsitööga kauplejatele
TOITLUSTAJATELE, TOIDUKAUPADE JA AIASAADUSTEGA KAUPLEJATELE
KVALIFITSEERUMISNÕUDED
VALIKUKRITEERIUMID JA HINDAMINE
Korrektselt täidetud ja õigeaegselt esitatud avaldusi hindab komisjon, kes teeb otsuse 15.maiks. Registreerida saab 1. aprill- 1. mai. Valik tehakse järgmiste kriteeriumite alusel:
- Menüü temaatilisus
- Menüü tervislikkus
- Menüü hinnakujundus
- Müügikoha ja personali üldilme
- Festivali korraldaja varasemad kogemused antud toitlustajaga
Lisainfo:
Raili Mõttus
raili.mottus@setomaa.ee
tel: +372 5629 3445
KÄSITÖÖGA KAUPLEJATELE
KVALIFITSEERUMISNÕUDED
- Korrektselt täidetud ja õigeaegselt esitatud taotlusvorm
- Nõustumine kauplemistingimustega
VALIKUKRITEERIUMID JA HINDAMINE
Korrektselt täidetud ja õigeaegselt esitatud avaldusi hindab komisjon, kes teeb otsuse 15.maiks. Registreerida saab 1. aprill- 1. mai. Valik tehakse järgmiste kriteeriumite alusel:
- Käsitöökauba temaatilisus – seos Setomaaga või festivali teemaga;
- Käsitöökauba pärimuslikkus – käsitsi tehtud, algupärane;
- Käsitöökauba kvaliteetsus, ehedus ja originaalsus.
Lisainfo:
Ingrit Kala
ingrit@setomaa.ee
tel: +372 5620 0057